2017 ilkbahar/yaz trendleri

2017 ilkbahar/yaz sezonunun başlamasına çok az kaldı. Peki bu sezon hangi parçalar ön plana çıkacak? İşte 2017 ilkbahar/yaz trendleri…

Spor lüksü bu sezon ön planda… Rahat parçalar gösterişli aksesuarlarla birleşerek günlük hayatınıza karışacak

İşlemeler bu sezonda karşımıza çıkmaya devam edecek. İster gündüz ister gece elbiselerinizde sıkça kullanacaksınız.

Hayvan desenleri var olmaya devam ediyor. İsterseniz desenleri karıştırarak kullanın, isterseniz de basic bir tişört giyerek kıyafetinizi sporlaştırabilirsiniz.

En iddialı renklerden olan kırmızı, bu sezon her zamankinden yüksekte olacak. Özellikle ilkbahar sezonunda karşımıza çıkacak olan kırmızıyı, en canlı haliyle göreceğiz.

Bu sezon kalın çizgiler kullanmaktan çekinmeyin. Kullanımı ince çizgilerden daha kolay olan kalın çizgileri, boyuna tercih ederek kendinizi güzel hissedin.

Kışın çokça kullandığımız şifonlar, ilkbahar sezonuyla beraber devam edecek. Tül elbiseler rahatlığınız açısından da doğru bir tercih olabilir.

Sarı tonları bu sezonun öne çıkan renklerinden. Limon sarısı mı? Yumurta sarısı mı? Sizin favoriniz hangisi?

Hem sportif olarak kullanabileceğiniz hem de deniz kıyısında rahatlıkla kombinleyebileceğiniz büstiyerlere mutlaka dolabınızda yer verin.

Kurtarıcı parça olan blazer ceketler, ilkbaharda hayatınızı kurtaracak!

Metalik vurgular yaz trendlerinin başında geliyor. Başta açık renkler olmak üzere bütün renklerde göreceğiniz metalik elbiselerin gösterişini çok seveceksiniz.

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

702