AK Parti İstanbul Milletvekili: "15 Temmuz hain darbe girişiminde ilk desteği Azerbaycan'dan gördük"  

İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati 16 Nisan referandumu öncesinde Yeni çağ‘a konuştu :

”Bu kez millet tamamen kendi iktidarına sahip olacaktır”

“Partimiz 16 Nisan’da yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor. FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişimi milletimizin ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla geri püskürtüldüğü gibi 16 Nisan’da milletimiz tüm hainlerle ebediyen hesaplaşacaktır. Millet kendi iktidarına daha esaslı biçimde sahiplenecektir.”

Ak Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati, Batılı ülkelerin referandumda açık biçimde taraf tutmasını da eleştirdi:

”Önümüzü kesmeye çalışan, bizi kuşatarak eski günlere götürmek isteyen güçler ve onların Batı’daki paşa babaları vardır. Açık biçimde bizim aleyhimizde tavır aldılar, pozisyon belirlediler. 16 Nisan’da milletimiz hepsinin cevabını sandıklarda vererek yeniden diriliş, yeniden güçlü ülke olma yolunda kararlılıkla ilerleyen Türkiye’yi bir daha şaha kaldıracaktır. Biz buna eminiz”-diye sözlerini sürdüren Nurettin Nebati, kardeş Azerbaycan’ı selamladı ve sözlerine böyle son verdi:

“Allaha şükürler olsun biz Azerabycan’a giderken hiçbir iletişim sıkıntısı yaşamıyoruz, kendimizi Türkiye’deki gibi hissediyoruz. Git-gellerimiz sıklaştıkça arkadaşlıklarımız daha da güçlenecek ve böylelikle dünya sathında bir-birimizi daha güçlü biçimde savunacağız. Nitekim 15 Temmuz hain darbe girişiminde biz en sıcak desteği öncelikle Azerbaycan’dan gördük.”

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

744