Aliyev: Putin asla ihanet etmez  

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sadık bir lider olduğunu belirterek, “Putin asla ihanet etmez” dedi.

Ünlü Rus gazeteci Vladimir Solovyov, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile yaptığı 2 saatlık görüşme ile ilgili izlenimlerini resmi Vesti Fm radyosunda paylaştı. Solovyov şöyle dedi:

‘DİĞERLERİNİ DE GÖRDÜM’

“Sayın Aliyev sakin, ama güçlü ve olumlu düşünen bir insan. Bana çok ilgi çekici bir şey söyledi. Ben ona, “Rusya ağır partner” dedim. Aliyev de bana dikkatle bakarak şöyle dedi: “Putin asla ihanet etmez. Ben diğerlerini de gördüm.”

Solovyov sözlerine şöyle devam etti: “Ben bu duruma itiraz edemezdim. Yeltsin (Rusya Devlet eski başkanı Boris) ve (SSCB son lideri Mihail) Gorbaçov dönemlerini hatırlıyoruz. Azerbaycan Cumhurbaşkanı ile sohbet benim için ilgi çekici oldu.”

‘GÜZEL BİR AİLESİ VAR’

Aliyev’in bilgeli, çok iyi eğitimli bir politikacı olduğunu vurgulayan Rus gazeteci, “Aliyev’in aynı zamanda güzel ve mutlu bir ailesi var. Eşi çok güzel ve akıllı, iyi çocukları var” ifadelerini kullandı.

kaynak: Sputnik

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

792