"Biz Diyoruz ki sonuna kadar Türk Birliği"

Son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik iftira, fitne ve nifak odaklarının mesaisini arttırdığını görüyor ve gözlemliyoruz.

Bazı şer odaklarının, Liderimiz sayın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan yalanlarıyla zihinleri bulandırmaya çalıştığını ibretle izliyoruz.

Bazıları zilletin, ihanetin sözcülüğünü yapabilir, ama bizler, dün olduğu gibi bugün de yarın da devletin ve milletin yanında olacağız.

Kadir Yıldız Haluk Yakar ve isimlerini sayamadığımız nice değerli başkanlarımızdan devraldığımız bayrağımızın namusunu sımsıkı sahiplendik bu mesuliyet duygusu ile Ülkücü Hareket’in bütün hafızasını taşıyan, vatanımızın varlığını, devletimizin bekasını kendi varlığından önce düşünen, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey’in ve Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in sonuna kadar emrinde olmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.

Varlık sebebi Büyük Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan partimizi ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alanlar iyi bilsinler ki; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri her şeyden önce gelir.
Ne Avrupa Birliği,
Ne Şangay İş Birliği,
Biz Diyoruz ki sonuna kadar
Türk Birliği

Hakan Seyhan
Azerbaycan Ülkü Ocakları
Başkanı

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

996