Erdoğan, Gül'ü acı gününde yalnız bırakmadı- VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babasının cenaze töreninde tabutu dava arkadaşıyla birlikte omuzladı. İkilinin cenaze namazı sırasında ağladıkları da görüldü.

Erdoğan, Gül’ü Acı Gününde Yalnız Bırakmadı! Cenazeyi Birlikte Omuzladılar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü babasının cenazesisinde yalnız bırakmadı.

ERDOĞAN, GÜL’E TAZİYELERİNİ İLETTİ

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babası Ahmet Hamdi Gül’ün cenazesi için camiye ilk gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve kardeşi Macit Gül’e taziyelerini ilettikten sonra camiye girdi. İkinci gelen ise Başbakan Binali Yıldırım oldu. Başbakan da Gül ailesine taziyelerini ilettikten sonra camiye girdi.

KILIÇDAROĞLU DA ORADA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da cenaze için Kayseri’ye geldi.

BİRLİKTE AĞLADILAR, BİRLİKTE OMUZLADILAR

Öte yandan cenaze namazı sırasında Erdoğan ve Gül’ün ağladıkları görüldü. İkili tabutu da birlikte omuzladı.

SABAHA KADAR TELEFONLARA YANIT VERDİ

Sabaha kadar taziyeye gelenleri karşılayıp, yurt içi ve dışından, telefonla arayanlara yanıt veren Gül, “Allah herkesten razı olsun. Bizi yalnız bırakmadılar” dedi. Dün saat 18.50 sıralarında, yoğun bakım servisine kaldırıldığı Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde kurtarılamayan Ahmet Hamdi Gülün cenazesi hastane morguna konulmuştu. Cenazenin bu sabah yıkanması işlemine Abdullah Gül ve erkek kardeşi Macit, oğulları ve yeğenleri de katıldı.

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

640