Erdoğan İzmir'den seslendi:  Avrupa yaptıklarının bedelini ödeyecek

İzmir’deki ‘evet’ mitinginde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan, AB’ye katılma müzakereleri hakkında sert ifadeler kullandı ve 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandum sonrası için kritik mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Avrupa olarak bu yaptıklarının bedelini ödeyecekler. Avrupa Birliği meselesi, inşallah 16 Nisan’dan sonra tekrar masaya yatacak. Ben şu anda oy oranında ciddi bir patlama bekliyorum Avrupa’da. Bunu göreceğiz 16 Nisan’da, hiç endişeniz olmasın. Niye? Çünkü oradaki halkımıza çok zulmettiler, çok aşağıladılar. Ama halkımız da bunun hesabını soracak, vakit geliyor. Bu hesabın bedelini de inşallah onlara 16 Nisan’dan sonra ödeteceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ey Kılıçdaroğlu, ‘evet’ diyenleri denize dökecek olan adam, bu ahlaksız, terbiyesiz adam… Niye sen bunu kesin ihraç kararıyla hemen Disiplin Kuruluna göndermiyorsun? Neden bunu yapmadın? Çünkü sende aynı zihniyettesin. Yapabileceğinden mi? Yok canım neyi yapıyorsun sen? İşte buyur ‘evet’ burada. Hadi gel, gücün yetiyorsa dök. Alnını karışlarlar alnını,neyi döküyorsun? Haddini bileceksin.”

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

672