Ermenistan’da öldürülen Rus askerin ölüm nedeni belli oldu

Rusya’nın askeri üssünün bulunduğu Ermenistan’ın Gümrü kentinde öldürülen Rus asker Dmitriy Yalpayev’in kesici ve delici aletlerle yapılan saldırı sonucu öldürüldüğü açıklandı.

Rusya’nın askeri üssünün bulunduğu Ermenistan’ın Gümrü kentinde öldürülen Rus asker Dimitriy Yalpayev olayını araştıran Ermenistan Soruşturma Komitesi, Rus askerin ‘travmatik şok’ nedeniyle öldüğünü açıkladı.
Soruşturma Komitesinin başkanı Sona Truzyan yaptığı açıklamada, “Adli tıp incelemelerinde edinilen ilk verilere göre, Rus asker kesici ve delici bir aletle boynuna ve başına aldığı darbeler nedeniyle oluşan travmatik hemorajik şok nedeniyle hayatını kaybetti” ifadelerini kullandı.

Komite başkanı Truzyan, cinayet zanlısının, saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin ifade verdiğini de belirtti. Saldırının ardından yapılan ilk açıklamada cinayet şüphelisinin psikiyatrik rahatsızlığı olduğu iddia edilmişti. Psikiyatrik testten geçirileceği belirttilen saldırganın, henüz bir psikiyatrik rahatsızlığı olduğu doğrulanmadı.

kaynak: Sputnik

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

626