Evli DJ ile sarhoş yakalanan Tuğba Özerk, gazetecilere küfür etti

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, evli DJ Özgür Adıgüzel ile zil zurna sarhoş yakalanınca gazetecilere görüntüleri silmeleri için para teklif etti. Özerk, daha sonra da küfürler savurdu.

Tuğba Özerk, Dj arkadaşı Özgür Adıgüzel ile dün akşam Bebek’i birbirine kattı. Mekandan sarhoş çıkan Tuğba Özerk çiçekçilerle kavga etti. Bu görüntüleri basın mensuplarının çekmesi üzerine sinirlenen Tuğba Özerk ve Dj arkadaşı muhabirlerle tartıştı.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Dj Özgür Adıgüzel’in evli olduğunu ifade eden Tuğba Özerk ısrarlı iş yemeği için bir araya geldiklerini ifade etti. Ayakta durmakta zorlanan ve arkadaşı sayesinde ayakta durabilen Özerk konuşmakta bile güçlük çekti.

RÜŞVET TEKLİT ETTİ!

Tuğba Özerk ve Dj arkadaşının muhabirlere para teklif etmesi herkesi şoke etti. “Alın bu parayla yemek yersiniz” diyerek muhabirlere rüşvet teklif eden ünlü isim basın mensuplarının tepkisiyle karşılaştı.

YETMEDİ KÜFÜRLER SAVURDU

Parayı kabul etmeyen basın emekçileri “Bize neden para teklif ediyorsunuz, yakışıyor mu?” diyerek tepki verdi. Olayların tansiyonu gittikçe yükselince Tuğba Özerk’in arkaşı DJ Özgür Adıgüzel basın mensuplarına küfür etmeye başladı. Olayların tansiyonu bir türlü düşmeyince Tuğba Özerk ve arkadaşı DJ Özgür Adıgüzel en sonunda olay yerinde ayrılmak zorunda kaldı.

www.yenicag.info

1.4 K