Evlilik arifisindeki Burak, Rus güzelin radarına girdi

İranlı model Mahlagha Jaberi vakasından sonra, Burak Özçivit’in fotoğrafına bu defa da Rus model Victoria Bonya yorum yaptı. Özçivit’in sevgilisi Fahriye Evcen bu defa ortalığı yıkacak.

Burak Özçivit’in aylar önce fotoğrafına İranlı model Mahlagha Jaberi “yakışıklı” diye yorum yapınca, Özçivit’in sevgilisi, Fahriye Evcen, çok kıskanmış, sevgilisine İranlı modeli Instagram’dan sildirmişti. Bu sefer de Rus model Victoria Bonya yorum yaptı. Evcen’in bu sefer kıskançlıktan ne yapacağı merak konusu oldu.

FAHRİYE EVCEN SEVGİLİSİNE, INSTAGRAM’I KOMPLE KAPATTIRACAK

Burak Özçivit’in başı adeta Instagram’daki fotoğraflarıyla belada. Dönem dönem dünyadaki güzellerin markajına giren Özçivit’e bir hayranlıkta Rus model Victoria Bonya’dan geldi. Fotoğrafın altına İngilizce olarak “nice” yani güzel yazan 37 yaşındaki modelin Instagram’da tam 5.5 milyon takipçisi var. Bu haberden sonra Fahriye Evcen’in, Burak Özçivit’e Instagram’ı kapattıracağı tahmin ediliyor.

MAHLAGHA JABERİ DE “YAKIŞIKLI” YAZMIŞTI

İranlı güzel Mahlagha Jaberi de Burak Özçivit’in fotoğrafına “yakışıklı” diye yorum yapmıştı. Bu olayın, ardından Fahriye Evcen, Burak Özçivit’in Instagram’ından İranlı güzeli sildirmişti.

Rus modelin Burak Özçivit’e yaptığı o yorum:

İşte güzeller güzeli Victoria Bonya:

www.yenicag.info

1.1 K