Gülben Ergen’den Hakkari dağlarında polislere sürpriz

Gülben Ergen, Hakkari Depin’de nöbet tutan polislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirip, polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gülben Ergen, Hakkari’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Ergen, Depin’deki polis noktasında nöbet tutan polislerin Polis Günü’nü kutlayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

HAKKARİLİLERLE SELFİE ÇEKİLDİ

Özel bir röportaj için Hakkari’ye gelen Gülben Ergen, ilk olarak Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Gülben Ergen, burada karşılaştığı Hakkari Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile bir süre sohbet etti. Daha sonra sokakta dolaşan Ergen, karşılaştığı Hakkarililer’le selfie çektirdi.

“TÜM POLİS EŞLERİNE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”

Ergen, Hakkari’den ayrılırken, il çıkışındaki Depin Polis Kontrol Noktası’nda nöbet tutan polisleri de ziyaret etti. Bir süre polislerle sohbet eden Ergen, polislerin Polis Günü’nü kutladı. Polislerle hatıra fotoğrafı çektiren Ergen, “Tüm polislerimizin eşlerine, evlatlarına kolaylıklar diliyoruz. Size de kolaylıklar diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Her şey için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kendinize çok iyi bakın” dedi.

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

1.1 K