Gülen'den daha bir rezalet: Berlin'de gaylar ve lesbiyenler için "liberal cami"- VİDEO  

Almanya’nın başkenti Berlin’de “liberal cami” adı verilen yeni ibadet alanı kullanıma açıldı.

Yenicag.Ru’nun haberine göre, söz konusu cami Berlin’deki yevangelist kilsesinin 3. katında 90 metre karelik bir alanda bulunuyor.

Bu durum fazlaca ilginç değil mi? Neden bir kilise kendi binasında Müslümanların ibadet etmesi için yer ayırsın ki? Zaten Berlin’de bir caminin açılması için çok fazla yer var.

Bu bilmecenin cevabı şöyle: Müslümanlara ibadet etmeleri için hertürlü imkan sağlayan “Hıristiyanlar” aslında gaylar ve kendileri gibi olan “Müslüman” kardeşlerine yardım ediyorlar.

Daha sonra bu “liberal cami”nin FETÖ elebaşı, Türkiye’nin adalet makemesinden kaçarak, ABD’ye sığınan Fetullah Gülen’in müritleri tarafından oluşturulduğu ortaya çıktı.

“Liberal cami” konusu kentdeki Müslümanları çok kızdırdı. Çünkü burada homoseksüeller, feministler, baş örtüsüz kadın imamlar ve onlarla “vakit geçirmek” isteyenler için İslam dinine hakaret amacıyla oluşturulmuştur.

Berlindeki 10 binlerce, belki 100 binlerce Müslüman bu konuyu dikkate almasalar da, yerel yönetim “saldırı” ihtimallerini önlemek için caminin çevresine güvenlikten duvar örmüş durumda.

Yenicag.Info

www.yenicag.info

2 K