MHP’nin İttifak Komisyonu belli oldu

MHP’nin AK Parti ile görüşmeleri yürütecek olan ittifak komisyonunun üyeleri; Mehmet Parsak, Mustafa Kalaycı ve Faruk Aksu oldu.

A Haber’in haberine göre, MHP’nin AK Parti ile ittifak görüşmelerini yütütecek komisyon üyeleri belli oldu. İşte üyeler: Mehmet Parsak, Mustafa Kalaycı ve Faruk Aksu.

PARSAK, ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONUNDA DA YER ALIYORDU

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP’nin Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri arasında da yer alıyordu.

AK PARTİ, 3’ER KİŞİLİK KOMİSYON KURULACAĞINI DUYURMUŞTU

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi için “Büyük milli mutabakat” ifadesini kullanan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, “İki partiden 3’er kişilik komisyon kurulacak.” demişti. İşte Ünal’ın açıklaması:

“Önümüzdeki süreçte oluşturulacak olan komisyonlar aracılığıyla bu mesele teknik olarak çalıştırılacaktır. AK Parti uyum yasaları çerçevesinde ittifak konusunu çalışmaktadır. Başlangıç olarak AK Parti ve MHP’nin bu çalışmayı sürdürmek için 3’er kişiden olulşacak bir komisyon kurulması düşünülmektedir. Her şey milletin gözü önünde cereyan ediyor. Biz milletimiz ne diyor ona bakarak, Türkiye’nin bekasını sağlayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük milli mutabakatın içinde olacak bütün milli ve yerli unsurlara kapımız açıktır. Millet de kimin ne yaptığını, ne dediğini açık bir şekilde görmektedir.”

www.yenicag.info

959