Mihriban Aliyeva da halkın sağlığı için bir yıllık maaşından vazgeçti!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, bir yıllık maaşını Koronavirüsle Mücadeleye Destek Fonu`na bağışladı.

Mihriban Aliyeva, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bir yıllık maaşını Cumhurbaşkanı İlham Aliyev`in kararı ile kurulmuş Koronavirüsle Mücadeleye Destek Fonu`na bağışladığıı bildirdi.

Mihriban Aliyeva, kurulduğu günden bu yana çok sayıda kişi ve kurumların fona para yatırdığını ve bunun Azerbaycan halkının yardımseverliğinin bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Halka hitaben, “Sizin, ülkemizin karşı karşıya olduğu bu soruna kayıtsız kalmamanız ve Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İlham Aliyev`in çağırısına katılmanız, Azerbaycan toplumunda merhamet ve şefkat gibi hislerin mevcutluğunun göstergesidir.” diyen Aliyeva, kendisinin de bu birliğe katkıda bulunduğunu bildirerek bir yıllık maaşını fona bağışladığını belirtti:

“Azerbaycan vatandaşının sağlığının korunması için ben de bu teşebbüse katılıyor ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı olarak bir yıllık maaşımı Koronavirüsle Mücadeleye Destek Fonu`na bağışlıyorum.”

Daha önce Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de bir yıllık maaşını Koronavirüsle Mücadeleye Destek Fonu`na bağışlamıştı.

Agil Bekir

www.yenicag.info

1.8 K