Mnatsakanyan Ermenistan`ın faşist devleti olduğunu kabul etti

“Ermenistan Dışişleri bakanının bu paylaşımı Rusya`ya açıkça meydan okumaktır.”

Bu fikrileri Yenicag.ru`ya açıklamasında Ermenistan`ın Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan`ın kendi twitter hesabında faşist Almanya`sı ile işbirliği yapmış ermeni teröristi Garegin Njden`in Hitler ordusunda görev yapmış ermenilerle birge fotoğrafını paylaşmasını yorumlayan Dr. Mehmet Perinçek seslendirdi.

Mehmet Perinçek`in sözlerine göre ermeni bakanın daşnak celladın fotoğrafını paylaşması tesadüfi değil ve bu aslında Ermenistan`ın gerçek yüzünü gösteriyor: “Ermeni bakanın bu paylaşımının tesadüfi ve ya amaçlı olduğunu söylemek zor. Fakat bu çok meşhur bir fotoğraf ve onu ayırt etmek mümkün değil. Hatta ermeni bakan bu konuda bilgisiz olsa bile onun etrafındakiler ve yardımcıları fotoğraftakilerin kim olduğunu elbette biliyorlar.

Ben twitter `de Mnatsakanyan`a yazarak bunun büyük bir yanlış olduğunu bildirdim. Fakat buna rağmen bakan yine de o fotoğrafı silmedi. Buradan da böyle bir kanıya varabiliriz ki bakan o fotoğrafı bilerekten, amaçlı şekilde paylaşmış. Böyle olmasaydı o paylaşımını düzeltirdi. Diğer yandan Ermensitan Dışişleri bakanının bu paylaşımı Rusya`ya açıkça meydan okumak, ona karşı saygısızlık ve faşizm kurbanlarının hatırasına hakarettir.”

Kafkas Ömerov

Çeviri: Agil Bekir

www.yenicag.info

1 K