“Murat Boz kariyerini bozdurmuş harcıyor”

Aslı Enver’le ilişkisi evlilik yolunda ilerleyen Murat Boz, kankası Eser Yenenler’le birlikte üç güzelle âlem yaparken muhabirlere yakalandı. Boz’un sabaha kadar süren partisinin ardından haberin çıktığı gün Aslı Enver, Boz’u terk etti. Enver fevri mi davrandı? Boz bu hataya nasıl düştü?

Oben Budak: Murat Boz’da hiç akıl yokmuş doğrusu. Aldatmak için kendisi kadar popüler bir TV ünlüsünden başkasını bulamamış mı? Bu şekilde sobelenirler tabii.

Esin Övet: Murat Boz kariyerini iyi yönetemiyor. Aslı Enver’le ilişkisi sayesinde güzel toparlıyor gibiydi ama bu son çapkınlık onu tamamen geriye götürdü. Keşke böyle bir çapkınlık içinde yakalanmasaydı.

İpek Durkal: Murat Boz ile Aslı Enver birbirine çok yakışıyorlardı ama olmayınca olmuyor işte. Zaten bir süredir ayrılacakları konuşuluyordu. Ben ayrılığın Murat Boz’un Eser Yenenler’in evindeki partiye katılmasıyla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum. İlişkiler bazen böyledir: Tükenir ve biter. Bu da öyle oldu…

Bülent İpek: İlişkilerde ikinci denemeler genelde ayrılıkla sonuçlanıyor. Villadaki âlem Aslı Enver için ayrılık bahanesi olmuş. Ben Murat Boz’un yıllarca çabalayarak hakkıyla edindiği şöhreti kendi eliyle adeta ‘boz’durup harcıyor olmasına inanamıyorum. Kanka, eş, dost aklıyla kariyer yönetilmez.

Kadir Kaymakçı: Murat Boz’la Aslı Enver’in geçen hafta anlaşarak ayrıldığı da söyleniyor! Eser, kankası aşk acısını unutsun diye kıyak yapıp böyle bir gece organize etmiş… Bu geceden önce ya da sonra bilemem ama Murat her iki durumda da ayıp etmiş! Aslı Enver’i bir daha hiç görmeyeceği iki kadın için kaybettiyse de Aslı’yı unutmak için böyle ucuz bir organizasyona katıldıysa da hata etmiş… Ben her iki durumu da yakıştıramadım doğrusu!

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

845