Murat Boz ve Aslı Enver herkesi kandırdı mı?

Murat Boz ve Aslı Enver arasında yaşananların ikincisi çekilen ‘Kardeşim Benim’ filminin tanıtımı için planlandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz’un, Eser Yenenler’in Levazım’daki villasında Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerle yakalanmasının ardından gelişen olaylar silsilesi beraberinde türlü türlü dedikoduları getirdi, tozu dumana kattı. Peki ama tüm bunlar birer yalansa… Murat Boz ve Aslı Enver hakkında ortaya öyle bir iddia atıldı ki şoke olacaksınız. Tüm bu olaylar aslında ‘Kardeşim Benim’ için hazırlanan bir plan mıydı?

HER ŞEY OLAYLI GECE İLE BAŞLADI

Her şey Murat Boz ve Eser Yenenler’in ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşlerle kaçamak yaptıkları iddiasıyla başladı. Olay sonrası Murat Boz, iddiaları instagram üzerinden yayınladığı bir paylaşım ile yalanladı. Aslı Enver ise uzun süre sessizliğini korudu. Bu süre zarfında Aslı’nın Özcan Deniz’le aşk yaşamaya başladığı ayrılık nedeninin bu olduğuna dair dedikodular ortaya atıldı.

“ASLI’YA İHANET ETMEDİM”

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı tam bir muammaya dönüştü. Murat Boz, Eser Yenenler’le birlikte ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacıları Nihal-Bahar Candan kardeşlerle eğlendikleri gece için, “Aslı’ya ihanet etmedim” açıklaması yapınca gözler Aslı Enver’e dönmüştü.

BİRBİRLERİNİ TAKİPTEN ÇIKARMADILAR

Bu süre zarfında ilginç olan detay ise ne Murat Boz’un ne de Aslı Enver’in birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarmamasıydı. Hatta Murat Boz, Bahar Candan ile olayın patlamasından sonra Twitter’daki tüm takip ettiği isimleri listesinden çıkarıp sadece Aslı Enver’i takipte kalmıştı. Aslı Enver ise Murat Boz’u takipten çıkarmamış ama olaylı gecenin bir diğer aktörü Eser Yenenler’i takipten çıkarmıştı.

“OLAYDAN 10 GÜN ÖNCE AYRILMIŞTIK”

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığı tam bir muammaya dönüştü. Murat Boz, Eser Yenenler’le birlikte ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacıları Nihal-Bahar Candan kardeşlerle eğlendikleri gece için, “Aslı’ya ihanet etmedim” açıklaması yapınca gözler Aslı Enver’e dönmüştü. Aslı Enver uzun süre sessizliğini koruyup sonra da “Olaydan 10 gün önce ayrılmıştık” dedi.

Murat Boz’da aynı şekilde daha önce ayrıldıklarını belirtmiş, “Tekrar barışır mısınız?” sorusuna “Kısmet” diye cevap vererek açık kapı bırakmıştı.
Aslı Enver ve Murat Boz’un bu görüntüleri ortaya çıkınca kafalar iyice karıştı. İkili tüm açıklamalar rağmen önceki akşam, Suadiye’de bir kafede birlikte görüntülenince haklarında atılan iddialar farklı bir yöne doğru kaydı.

TÜM BU OLAYLAR BİR REKLAMDAN MI İBARET?

Bu iddia ortalığı karıştıracak. Dedikodu kulislerinde sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını kaldırmayan ikilinin ayrılmadığı ve ikincisi çekilecek olan ‘Kardeşim Benim’ filminin reklamı için böyle davrandıkları konuşuluyor. İddiaya göre ikili, film setinde barıştıkları yönünde yapılacak tanıtım kampanyası için böyle davranmış.

Bir süre önce filmin başrol oyuncularından Burak Özçivit, filmin kadrosunda bazı değişikliklerin olacağını açıklamıştı. Ancak Enver’in kadroda olup olmadığını söylememesinin de bu planın bir parçası olduğu konuşulmuştu.

Yenicag.Info

www.yenicag.info

1.2 K