Okul balosuna tankla gitti- Fotoğraflar

İngiltere’nin Rossendale bölgesinde yaşayan 16 yaşındaki Brennan Boys, Burnley’deki okul balosuna dedesinin 17 tonluk tankıyla giderek görenleri şaşkına çevirdi.

İngiltere’nin Rossendale bölgesinde yaşayan 16 yaşındaki Brennan Boys, Burnley şehrindeki okul balosuna ilginç bir şekilde gitti.

Daily Mail’in haberine göre Alder Grange School’un 11. Sınıf öğrencileri için yaptığı partiye ilginç bir ulaşım şekli seçen Boys, 80 yaşındaki askeri araç koleksiyoneri dedesinin garajından aldığı tankla balonun yapıldığı otelin bahçesine giriş yaptı.

Arkadaşları tarafından şaşkınlıkla karşılanan Boys, dedesine 1 ay önce fikrini söylediğini ve dedesinin bunu olumlu karşıladığını belirterek “Ona bu fikrimi olumlu karşıladığı ve bana yardım ettiği için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Avusturya menşeili 30 yıllık tankın daha önce İngiliz Hava Kuvvetleri’ne bağlı bir pilot tarafından kullanıldığı ve daha sonra devre dışı bırakıldığı belirtilirken Brennan Boys’un dedesi Brian’ın eski bir askeri polis olduğu ve atıl kalan askeri araçları toplayarak koleksiyon yaptığı öğrenildi.

Okul müdürü Joanna Griffiths ise,” Okulumuz öğrencilerinin baloya olağandışı şekillerde gelme adeti var. Geçmişte de bir öğrencimiz baloya tabut içerisinde gelmişti.” şeklinde konuştu.

Yenicag.Info

www.yenicag.info

535