‘Rus Angeline Jolie’nin güzelliği, eşinin başını derde soktu

Angelina Jolie’ye benzetilen Rus sporcu Anastasya Brizgalova’nın eşinin doping skandalıyla başı derde girdi. Rus Curling Fedarasyon Başkanı “Anastasya çok güzel kıskanıldı.” diyerek sporcuları savundu.

‘Rus Angeline Jolie’ olarak ünlenen Rus sporcu Anastasya Brizgalova’nın kendisi gibi bronz madalya kazanan curling sporcusu eşi Aleksandr Kruşelnitskiy’nin başı doping iddialarıyla dertte. Rusya Curling Federasyonu Başkanı Dmitriy Svişçev, doping iddialarına çok ilginç bir iddiayla cevap verdi.

EŞİNİN BAŞI DERTTE

PyeongChang Kış Olimpiyat Oyunları’nda sosyal medya kullanıcıları tarafından Hollywood yıldızı Angelina Jolie’ye benzetilen ve curling sporuna ani bir ilgi artışına sebep olan Rus sporcu Anastasya Brizgalova’nın kendisi gibi bronz madalya kazanan curling sporcusu eşi Aleksandr Kruşelnitskiy’nin başı doping iddialarıyla dertte.

FEDERASYONDAN İLGİNÇ SAVUNMA: EŞİNİN GÜZELLİĞİNİ KISKANDILAR

Doping kullanmakla suçlanan Kruşelnitskiy için en ilginç iddia Rusya Curling Federasyonu Başkanı Dmitriy Svişçev’den geldi. Svişçev, doping skandalının arkasında, sporcunun ‘Rus Angelina Jolie’ olarak bilinen eşi Anastasya Brizgalova’nın güzelliğinin kıskanılmasının yatıyor olabileceğini söyledi.

Rus sporcu, güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti;

www.yenicag.info

1.9 K