Seda Sayan, Sıla'nın yeni aşkını açıkladı

Oyuncu Ahmet Kural’dan ayrılan şarkıcı Sıla’nın yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. İddiaya göre; ünlü şarkıcı, Okan Can Yantır ile birliktelik yaşıyor. Seda Sayan da bugünkü programında konuya açıklık getirdi.

Seda Sayan’ın SHOW TV’deki programında,Sıla’nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Programın sunucularından Sinem Yıldız, ünlü şarkıcının, Okan Can Yantır ile birliktelik yaşadığını ifade etti.

SEDA SAYAN’DAN AÇIKLAMA

Seda Sayan da bugünkü programında dedikoduların doğru olduğunu belirtti. Sayan yaptığı açıklamada, “Yakın kaynaklarıma göre; Sıla, Ahmet Kural ile ilişkisine nokta koyduktan sonra Okan Can Yantır ile birliktelik yaşamaya başlamıştır. Bu ilişki doğru. İnşallah mutlu olurlar.” dedi.

Sıla’nın, Okan Can Yantır’la yemekte baş başa buluştuğu fotoğraf ocak ayında sosyal medyaya düşmüştü. Ünlü şarkıcının menajeri Serkan Güney ise şunları söylemişti: Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım’ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir işadamıdır.

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır, 1980 yılında dünyaya geldi. 38 yaşındaki Okan Can Yantır, eğitim hayatını Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Yantır, aynı zamanda Fransa Paul Valery Üniversitesi’nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de almıştır.

Üniversitede okuduğu dönemden bu yana dergi sektöründe çalışan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektöründeki kariyerine ilk adımını atmıştır. Dergi sektöründe görev almaya başladığı günden bu güne kadar stajyerlikten editörlüğe kadar birçok görev yapan Yantır, bir süre boyunca Doğuş Yayın Grubuna bağlı GQ Türkiye Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmüştür.

Arda Turan, Türkiye’nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible’ı açmıştır ve günümüzde Possible’ın yöneticisi olarak Okan Can Yantır görev yapmaktadır.

www.yenicag.info

1.8 K