Türk gençleri Bahçeli`nin emrindedir - Haluk Yakar  

Son günlerde gözlemliyoruz ve birileri hep meydan okuyor, şöyle olursa böyle olur. Böyle olursa da şöyle olur diyor. Onlara buradan sesleniyorum! Sizler ne olacağınızın hesabını yapın!

Biliriz ki bu harekette ben diye bir kelime yoktur. “Biz” vardır. Bu hareketin her bir neferi ise ülkesine milletine kendini adar. Çünkü bu toprakların en helal hamuruyla yoğrulmuştur.

Allah’a şükürler olsun ki “bizim” gençliğimiz sadece bize örnek olacak değil Türk Dünyası’na örnek olacak bir lideri tanıma ve biat etme fırsatını verdi bize. Bu kişi sayın genel başkanımız Devlet BAHÇELİ’dir.

Ve itiraf ediyorum ki bizler, size bu derece saldırılar yapılırken, size karşı görevimizi tam olarak yerine getiremedik. Sizin bizleri savunduğunuz kadar biz sizi savunamadık. Bu şer odaklarına karşı bir Türk Dünyası duvarı oluşturmakta eksik kaldık.

Borçluyuz size! Bundan sonra daha dik bir Asya teşkilatı göreceksiniz. Size uzanan her dile, demokrasinin bize sağladığı güvenceler içerisinde hukuk dışına çıkmaksızın cevaplarını vereceğiz. Toplum içerisinde ve sosyal medyada sizi biz savunacağız.

Size uzanan dillerin dersini biz vereceğiz. Masum ruhlarımız ile diktiğimiz ağaçlarımızın dallarını kıranın ağaçlarını kökünden sökeceğiz.

Haluk YAKAR
Azerbaycan Korkut Ata Ocakları
Eski Genel Başkanı

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

996