Vatanım Sensin yeni sezon 2. fragman yayında

Yeni sezon yeni bölümde en çok merak edilen soru yanıt bulacak.

Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölüm fragmanına Halit Ergenç’in oynadığı Cevdet karakteri damga vurdu. Fragmanda, Cevdet istiklal mücadelesinde artık kendi kimliğiyle devam ediyor. Ancak hala Azize’den haber yok. İşte ayrıntılar…

Vatanım Sensin’in merakla beklenen 2. sezon ilk fragmanı yayınlandı. Sezon finalinde Yunan askerlerinin vurduğu Cevdet 32. bölümde kurtuluyor ve istiklal mücadelesine devam ediyor.
Vatanım Sensin sezon finalinde Cevdet, Yunan komutanları tek tek öldürmüştü. Ancak Cevdet son anda başka bir Yunan askeri tarafından kurşunlanmıştı. Cevdet’in sezon finalindeki o saldırıdan nasıl kurtulduğu ise yeni sezonda belli olacak. Vatanım Sensin 32. bölüm yeni sezon fragmanında Cevdet’in, o saldırıdan sağ olarak kurtulduktan sonra Türk hastanesindeki zorlu tedavi süreci gösteriliyor.

Uzun süre ayağa kalkamayan Cevdet, doktorların uzun süren tedavi sürecinin ardından yeniden yürümeye başlıyor ve Türk üniformasını sırtına geçiriyor. Uzun süre Yunan ordusuna sızan bir Türk kahraman olarak görev yapan Cevdet, 2. sezonda ise Türk milletinin kurtuluş mücadelesinde artık kendi kimliğiyle açık bir şekilde görev yapacak.

www.yenicag.info

1.9 K