Yeni Çağ 12. yaş gününü kutluyor!

1 Şubat 2006 yılında bakanlıktan onayını alan “Yeni Çağ” gazetesinin resmi internet sayfası Yenicag.az 5 Eylül 2007’de basın camiasına katıldı.

Azerbaycan’ın siyasi, sosyal, kültürel, ekonomik hayatındaki yeniliklerin yanısıra tüm dünyadaki gelişmeleri okuyucularına ulaştıran gazete bugün alanında büyük başarılar elde etmiştir.Tarafsızlığı ve objektivliğiyle her zaman kendi farkını ortaya koyan Yeni Çağ hiçkimseye ve hiçbir grupa yönelik ayrımcılık uygulamıyor.

Artık gazete sadece Azerbaycanca değil, Türkçe ve Rusça da yayın yapıyor.
Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Agil Alesger‘in teşebbüsüyle her sene Türkiye’de Hocalı Soykırımı’yla ilgili törenler düzenleniyor.

Türkiye’de FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden önce bu terör ağının ifşa olunması konusunda yorulmadan mücadele veren Agil Alesger’in “Terörün Gülen yüzü” ve “Sessiz işgal” isimli kitapları Azerbaycan’da ve Türkiye’de basılmıştır.

Aylık 2 milyon internet kullanıcısa ulaşan Yeni Çağ Media Grubu, Yenicag.az (Azərbaycanca), Yenicag.ru (Rusça), Yenicag.info (Türkçe) olarak üç dilde yayın yapıyor.

www.yenicag.info

1.3 K