"15 Temmuz darbe girişimini yönetenlerden biri Merkel'di" - Alman gazateci  

Almanya’nın 15 Temmuz işgal girişimine destek verdiğini söyleyen Alman gazeteci Martin Lejeune, Diriliş Postası’ndan Sabri İşbilen’e verdiği röportajda “Angela Merkel sadece darbe girişiminin arkasında durmadı, darbeyi de planladı” dedi:

Martin Lejeune

Merkel hükümeti neden FETÖ’yü ve PKK’yi destekliyor?

“FETÖ ve PKK terör örgütü, güç odaklarının on yıllardır Türkiye ye karşı karanlık emellerini uygulatabildikleri önde gelen gruplar olmuştur. Elbette ki Alman devleti, bu terör odaklarına karşı kendini sorumlu olduğunu hissediyor ve Türkiye’ye verdikleri zarar için kendilerine müteşekkir. FETÖ ve PKK, Alman hükümetinin, Alman gizli servislerinin ve Alman vakıflarının desteğiyle Almanya’da çok güçlendi. FETÖ ve PKK, Almanya’nın derin devletleridir.”

Merkel’in 15 Temmuz işgal girişiminin arkasında olduğunu söyleyebilir miyiz?

“Kesinlikle! Tabii ki bunu söyleyebilirsiniz. Angela Merkel sadece darbe girişiminin arkasında durmadı, darbeyi de planladı. Darbenin merkezi CIA için, Almanya güç odaklarının maşalığını yaptı. Almanya, güç odaklarının bir üyesidir ve 15 Temmuz’da yaralama ve ölümle sonuçlanan birçok olayda Alman vakıflar ve Alman gizli servisi BND’nin parmağı var.”

Yenicag.Info

www.yenicag.info

939