Melania Trump’ın bu fotoğrafı tartışma konusu oldu

Melania Trump’ın Beyaz Saray’daki resmi portre fotoğrafı halk arasında tartışmalara neden oldu. Dış basında resmi fotoğraf tüm detaylarıyla incelendi.

YÜZÜKLERİNİ GÖSTERDİ

ABD’nin başkanı Donald Trump’ın eşi First Lady Melania Trump, resmi profil fotoğrafında baştan aşağı siyah bir kıyafet tercih etti. Siyah ceketininin yanı sıra siyah bir fuları boynuna doladığı görüldü. Kollarını çapraz pozisyonda tutarak poz veren Melaina Trump’ın parmaklarındaki dev elmas yüzükler ortaya çıktı.

90’LARIN LİSE YILLIK FOTOĞRAFINA BENZETİLDİ

Melania Trump’ın bu fotoğrafı birkaç noktadan eleştirildi. Fotoğrafın photoshop ile büyük oranda değiştirilmesi eleştirilerden bir tanesiydi. Silik bir arka plan ve photoshop ile oynanmış fotoğraf için dış basında “90’ların lise yıllık fotoğrafı” benzetmesi yapıldı.

“BEYAZ SARAY’IN GİZLİ LİDERİ” İDDİALARI YENİDEN GÜNDEMDE

Eleştirilen konulardan bir diğeri ise Melania Trump’ın fotoğrafı Beyaz Saray’da çekilmiş olması. Donald Trump, oğlu Barron Trump’ın okulu tamamlanana kadar eşinin New York’ta yaşamasını ve Beyaz Saray’dan uzak olmasını istiyordu. Melania Trump’ın Beyaz Saray’daki dik duruşunu sergilediği fotoğrafta bir kez daha ‘Beyaz Saray’ın gizli lideri’ iddiaları gündeme geldi.

İşte tartışmaları alevlendiren o kare;

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

762