Öğrenciden Erdoğan'ı gülümseten soru- VİDEO

Canlı yayında söz alan öğrencinin Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Eşinizin ‘Tayyip bey eve gelirken bir ekmek al demeyi özledim’ dediği oldu mu?” diye sorması hem Erdoğan’ı hem de izleyicileri güldürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referanduma sayılı günler kala canlı yayında gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan’a sorulan sorulardan bir tanesi ise hem onu hem de ekran başındaki izleyicileri güldürdü. Söz alan öğrenci Erdoğan’a “Göründüğü üzere programlarınız çok yoğun. Hiç ailenizde buna sitem oldu mu ya da eşinizin ‘Tayyip bey eve gelirken bir ekmek al demeyi özledim’ dediği oldu mu?” diye bir soru yöneltti.

“AİLEM ZATEN BENİMLE BERABER YÜRÜYOR”

Erdoğan, şöyle devam etti:

“Ailem zaten benimle beraber yürüyor. Eşim benimle beraber, çocuklarım benimle beraber. Hepsi sağ olsunlar beraber koşturuyoruz. Beraber yürüdük çünkü biz bu yollarda. Başından beri, evlendiğim andan itibaren, şu anda da beraber yürümeye devam ediyoruz. İşte bu gün Şanlıurfa’da yine beraberdik. Sadece benimle kalmıyor. O da gidiyor konuşmalar yapıyor aynı zamanda değişik yerlerde. Kızlarım aynı şekilde, değişik STK’larda, sivil toplum örgütlerinde kızlarım konuşmalar yapıyorlar. Oğlum aynı şekilde Türkiye’yi şu anda mekik dokur gibi dokuyor. O da koşturuyor. Allah onlardan da razı olsun.

Tr.Yeniçağ.Az

www.yenicag.info

628