Ruslar, Suriye’deki operasyonun devam etmesini istiyor

media-ads-468x60

Rus Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin (VTSIOM) gerçekleştirdiği anket, Rusların yüzde 53’ünün Rusya’nın Suriye’de teröre karşı gerçekleştirdiği operasyonun devam etmesinden yana olduklarını söyledi.

Rus Kamuoyu Araştırma Merkezi’nin (VTSIOM), 11-12 Nisan tarihlerinde 1200 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği anket, Rusların büyük kısmının Suriye’de teröre karşı yürütülen operasyonu desteklediğini gösterdi. Ankete katılanların yüzde 53’ü operasyonun devam etmesi gerektiğini söyledi. Katılımcıların yalnızca yüzde 34’ü de bu görüşe karşı çıktı.

VTSIOM 2016 yılında gerçekleştirilen benzer bir ankette de operasyonun devam etmesinden yana olanların oranının yüzde 58, operasyona karşı çıkanların oranının da yüzde 28 olduğunu vurguladı.

kaynak: Sputnik

Tr.Yeniçağ.Az

media-ads-468x60

Döviz Hesaplayıcıwidget-title-icon

Veriler CBAR'dan alınmıştır: 24.03.2025

media-ads-160x600
media-ads-160x600