Soğuk algınlığı diye gitti, kolları ve bacakları kesildi…

media-ads-468x60

Galler’de yaşayan 46 yaşındaki üç çocuk babası Chris Garlick, hastalanınca soğuk aldığını düşünüp hastaneye gitti. Muayene sonucunda sepsis tanısı konulan Garlick’in, kolları ve bacakları kesildi.

SOĞUK ALGINLIĞI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ

46 yaşındaki eşi Karaan ile beraber bir Kayropraktik kliniği işleten Chirs’in Temmuz ayında soğuk algınlığına benzeyen şikayetleri başladı. Bir hafta boyunca durumu ağırlaştı ve yataktan çıkmamaya başladı. Eşinin sağlık ekiplerini arayıp şikayetlerini bildirmesi üzerine hemen bir ambulans eve gelip Chris’is hastaneye götürdü. Chris, kaldırıldığı hastanede hemen yoğun bakıma alındı ve yaşam destek ünitesine bağlandı.

SEPSİS TEŞHİSİ KONULDU

Vücudunda oluşan sepsis, Chris’in organlarına ve dokusuna zarar verdi. Karaciğerininde çalışmamaya başlaması üzerine vücudunda kanamalar başladı.

Konuyla ilgili

media-ads-468x60

Döviz Hesaplayıcıwidget-title-icon

Veriler CBAR'dan alınmıştır: 24.03.2025

media-ads-160x600
media-ads-160x600